Dienstverlening

Heeft u behoefte aan iemand die u, al of niet, tijdelijk ondersteuning biedt?
Dan kan dit het moment zijn om onze hulp in te roepen.

Dit kan incidenteel, tijdelijk of structureel. Wij zijn er ook voor u in de weekenden, avonden en nachten. Wij stemmen onze dienstverlening af op uw persoonlijke situatie, wensen en (zorg)vragen.

Heeft u vragen over ons aanbod of bent u opzoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden, vrijblijvend en kosteloos.

 

Zorg & begeleiding

Incidenteel, tijdelijk of structureel, 24 uur en
7 dagen per week

Thuiszorg &
begleid vervoer

Persoonlijke zorg door gemotiveerde
medewerker

Gezelschap & comfort

Een persoonlijke relatie gebaseerd op
vertrouwen


Een greep uit onze dienstverlening:

Thuiszorg
Voor mensen met gezondheidsproblemen kan de persoonlijke dagelijkse zorg, de zorg voor  smakelijke en gezonde maaltijden soms een hele opgave worden.
Een thuiszorgmedewerker kan u daarbij helpen  zodat er weer tijd en energie vrijkomt om op een prettige manier de dag door te brengen.

Begeleiding
Voor zowel jonge als oud, is ondersteuning bij de dagelijkse bezigheden soms nodig. Of het nu gaat om een kind dat zich nog ontwikkeld of iemand die door ouderdom niet meer alles zelf kan. Een persoonlijke begeleider biedt deze ondersteuning en neemt waar nodig dingen uit handen. 

Actief en fit
Regelmatig bewegen helpt om fit te blijven, vooral ook op oudere leeftijd. Ook verlaagt het de kans op (chronische)ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat ouderen langer de activiteiten kunnen blijven doen die men graag doet.

Comfortdiensten
U ziet er graag verzorgd uit zoals u dat gewend was. Op verzoek regelen wij voor u en begeleiden wij u bij een bezoek aan bv. de kapper of pedicure.

Begeleid vervoer
Gaat u liever niet alleen de deur uit? Maar is dit niet altijd te vermijden?
Dan bieden wij u graag begeleid vervoer aan. Dit houd in dat een persoonlijke begeleider met u meegaat.

Mantelzorgers
Als mantelzorgers langere tijd zorg verlenen, lopen zij het risico overbelast te raken. Dat brengt niet alleen het welzijn van de mantelzorger in gevaar maar ook dat van diegene aan wie mantelzorg wordt verleend.

Huishoudelijke hulp
Soms hebben ouderen hulp nodig bij het schoonhouden van hun huis. Dat kan tijdelijk zijn bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname en een revalidatie of structureel.

PGB ondersteuning
Het kan soms een hele zoektocht zijn om bij de juiste instantie te komen en de gehele aanvraag te doen. Wij kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van een PGB en het invullen van de papierwinkel

Wilt u meer weten over hoe wij werken, wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn. Neem dan vrijblijvend contact op. Het maken van een afspraak kan telefonisch, per mail of via het contactformulier.