Werken met passie

Heb jij ervaring met het werken met ouderen en hulpbehoevenden en wil je de tijd krijgen om een warme band op te bouwen? Wil jij aandacht geven en samen leuke dingen doen? Wil jij kunnen luisteren naar de levensverhalen en de persoonlijke zorgen? Wil jij ook praktische zaken aanpakken en op z’n tijd de handen uit de mouwen steken in de huishouding?

Heb jij inzicht in de verschillende fasen van het ouder worden en kun je daar goed mee om gaan en op anticiperen? Trek jij op tijd aan de bel als je ziet dat jouw cliënt meer of andere zorg nodig heeft? Kun jij mantelzorgers helpen om te genieten van de mooie momenten en toon jij begrip voor de zorgen en angsten die er zijn over hun dierbaren?

Zie jij de warme relatie tussen jou en jouw cliënt als de kern van je werk en daarmee het hart van onze dienstverlening?
Kortom, wil jij het leven van ouderen en hulpbehoevenden aangenamer maken en hen helpen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen en leven in hun eigen vertrouwde omgeving?
Dan is ‘Persoonlijk begeleider thuis’ worden bij Unifair wellicht iets voor jou.

Jouw profiel

   Je hebt een minimaal mbo-niveau 2 opleiding, ervaring of denkniveau.
   Je hebt aantoonbare ervaring in het werken met ouderen en hulpbehoevenden met een beperking.
   Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
   Besef van het belang van een hygiënische omgeving en hygiënisch werken.
   Stressbestendig en besluitvaardig; blijft kalm bij onverwachte gebeurtenissen en weet snel en effectief te handelen en beschikt over improvisatietalent.
   Respect voor verschillende culturele achtergronden en leefpatronen.
√   Je bent minimaal 23 jaar oud, ouder is een pré.
   Je respecteert de regels van geheimhouding en privacybescherming van je cliënten.

Wat wij bieden

   Een dienstverband als oproepkracht, in eerste instantie, voor de duur van 6 maanden, het aantal uren is afhankelijk van de wensen van cliënten en je eigen wensen. Daarna behoort een dienstverband voor bepaalde of onbepaalde tijd tot je mogelijkheden.
   Betaling geschiedt op basis van de cao VVT schaal 25 – 35 (afhankelijk van ervaring).
   Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.
   Je ontvangt een kleine tablet waarmee je kunt bellen en (beschermd) informatie over de cliënten kunt opslaan en uitwisselen met de coördinator. (Bruikleen)
   Wij verzekeren jou voor eventuele schade die door jou bij de client wordt aangericht.
   Begeleiding en scholing in het vakgebied.
   Een uitdagende en leerzame functie met veel eigen regie.

Werkwijze

Na het selectieproces waarbij wij graag referenties opvragen beoordelen we samen of we met elkaar aan het werk gaan.

Je vraagt binnen een maand nadat de arbeidsovereenkomst is getekend een VOG-verklaring aan. Een VOG-verklaring reeds in bezit mag niet ouder dan 1 jaar zijn. De kosten voor de aanvraag worden vergoed.

De arbeidsvoorwaarden en salaris worden vastgelegd in een arbeidsovereenkomst.

De eerste kennismaking doe je samen met de coördinator. De coördinator doet minimaal 2 keer per jaar een huisbezoek, vaker als het nodig is of als jij daarom vraagt.

Ieder kwartaal neem je deel aan een (verplichte) scholingsbijeenkomst en een individueel werkoverleg. De scholing is gratis, de tijd en eventuele reiskosten zijn voor eigen rekening. Werkoverleg individueel zien we als werktijd. Tijdens deze bijeenkomsten is er tijd voor ontmoeting en uitwisseling met collega’s.

Je ontvangt een rooster met de afgesproken uren 1 maand van tevoren. Indien je akkoord gaat wordt het rooster vastgesteld. Kun je niet werken door onvoorziene omstandigheden, bijvoorbeeld een begrafenis, dan kun je in overleg met de cliënt en de coördinator daar eventueel een wijziging in aanbrengen. Ruilen binnen een vastgesteld rooster is in principe niet mogelijk.

14 gedachtes over “Werken met passie”

  1. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & help other users like its aided me. Good job.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *